Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Prima Decor Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Marmura, granit, travertin, onix
1 €
Brand
Marmura,granit,travertin,onix
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu materiale exploatate din cariere de pe toate cele cinci continente si cu o vasta experienta in productia de placaje standard si piese pe comanda din marmura, granit, travertin, onix si pietre recompuse,
450 de tipuri de piatra livrate dintr-un stoc permanent de peste 150.000 m2.

Aceste fotografii definesc materialul in ceea ce inseamna culoarea, dar nu obliga la o egalitate absoluta a tonalitatii si venaturii intre mostra si furnitura.

Fiind un produs total creat de natura, exista posibilitatea de a exista diferente de textura in functie de carierele de unde au fost exploatate sau pot exista diferente de textura chiar in cadrul aceluiasi bloc de piatra exploatat.

Din pacate aceste fotografii nu pot surprinde intreaga frumusete, luciul deosebit, prestanta pe care aceste pietre naturale o degaja.

Va recomandam sa ne contactati, sa veniti sa vedeti "pe viu" si sa alegeti direct din depozit, lastrele din care se va taia comanda dv.

Pentru a satisface cele mai variate solicitari va putem pune toate aceste materiale la dispozitie intr-o gama variata de tipo-dimensiuni standardizate, 30x30 cm, 30x60 cm, 40x40 cm sau 60x60 cm.

Daca nici una dintre aceste dimensiuni nu va satisface cerintele, putem executa special pentru dumneavoastra orice dimensiune dorita.
Din Gura in Gura